GOSPA SCHMID

Znana nemška skakalka dahnila usodni da (FOTO)

Šestindvajsetletna Nemka ima v svoji vitrini osem kolajn najbolj žlahtnega leska s svetovnih prvenstev ter dve srebrnega z olimpijskih iger.
Fotografija: Nemška smučarska skakalka Katharina Althaus je sporočila veselo novico. FOTO: Borut Živulović, Reuters
Odpri galerijo
Nemška smučarska skakalka Katharina Althaus je sporočila veselo novico. FOTO: Borut Živulović, Reuters

Znana nemška smučarska skakalka Katharina Althaus je v Oberstdorfu dahnila usodni da svojemu dolgoletnemu partnerju Patricku Schmidu in bo poslej tekmovala pod priimkom Schmid, so potrdili pri nemški smučarski zvezi.

»Gospa in gospod Schmid,« je danes zapisala nemška smučarska skakalka na Instagramu in pri tem objavila več fotografij s svoje poroke.

Šestindvajsetletna Nemka ima v svoji vitrini osem kolajn najbolj žlahtnega leska s svetovnih prvenstev ter dve srebrnega z olimpijskih iger v južnokorejskem Pyeongchangu 2018 in Pekingu 2022.

Na tekmah za svetovni pokal je dosegla 15 zmag, trikrat pa je sezono končala na skupnem drugem mestu. FOTO: Lehtikuva Via Reuters
Na tekmah za svetovni pokal je dosegla 15 zmag, trikrat pa je sezono končala na skupnem drugem mestu. FOTO: Lehtikuva Via Reuters

Na tekmah za svetovni pokal je dosegla 15 zmag, trikrat pa je sezono končala na skupnem drugem mestu. Prvič v sezoni 2017/18, drugič v sezoni 2018/19, tretjič pa v tej sezoni, ko se je pred njo uvrstila le Avstrijka Eva Pinkelnig, tik za njo pa Slovenka Ema Klinec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije