KMETIJA

»Na kmetiji imamo dve Princeski: ena je krava, druga pa Polona«

Tekmovalci so največ kamenčkov namenili Marii, ki je razkrila svojo osebno zgodbo.
Fotografija: Nina in Polona. FOTO: Pop TV, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Nina in Polona. FOTO: Pop TV, posnetek zaslona

V Kmetiji že vlada vse bolj napeto ozračje. V največji meri ga povzročajo štirje gostje, ki jih tekmovalci niso najbolje sprejeli. Za zdaj še ne smejo nikomur razkriti, da se bodo tudi oni potegovali za končno nagrado, prav tako pa so tudi oni dobili nalogo, da odprejo škatlo, ki jo je sicer že odprl tudi Ambrož.

image_alt
Ambrož na kmetiji v strahu in solzah zaradi brata (VIDEO)

 
Goste so na kmetiji hitro porabili za delo, a četverica jih s svojo vnemo ni najbolj navdušila. Nina in Polona sta se odpravili molst krave, a se jim nista niti približali. »Na kmetiji imamo dve princeski: ena je krava, druga pa Polona,« je v šali pripomnil Tilen (eno od krav namreč imenujejo Princeska). Tadej in Mattia sta se smukala okoli hrane pri ženskah, ki so se jezile nanju, ker je kar naprej kaj izginilo v usta. Polona, za katero so dejali, da je razvajena, je ves čas tarnala zaradi lakote. Postregla si je z jabolkom, zaradi katerega je bila na koncu med tekmovalci cela drama.

Sicer pa je bilo na sporedu tudi glasovanje. Imuniteto sta imela le Lina in Aljaž, ki sta pretekli teden uspešno opravila nalogo. Največ kamenčkov, kar 10, je dobila Maria in tako postala prva dvobojevalka. Drugo dvobojevalko bo morala izbrati med ženskami. Očitali so ji slabo energijo, da nič ne postori pri hiši, da se ne zna prav obrniti in se izogiba delu. Maria je razočarana iskala odgovore na to, kaj je storila narobe, in razkrila tudi svojo osebno zgodbo. »Življenje je težko, najtežje pa je, če te razočarajo najbližji. Moje največje razočaranje je bilo, da sem izbrala partnerja, ki ni imel čistih namenov. Bil je izjemno prijeten do ljudi, a imel je dva obraza. Krajani in sorodstvo so se obrnili proti meni, to je bila skrivnost, ki sem jo vrsto let tiščala v sebi. Kot da imam v sebi nekaj, da se vsi obračajo proti meni. Prišla sem, da pozabim in odmaknem te bolečine iz zadnjih 10 let, da zaživim na novo, lepše, boljše,« se je izpovedala.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije