GORENJSKA

Iščejo ju že tedne: za Bogdanom in Ivom se je izgubila vsaka sled

Če ste ju videli, sporočite policiji.
Fotografija: Bogdan Brezigar in Ivo Matanović. FOTO: Policija
Odpri galerijo
Bogdan Brezigar in Ivo Matanović. FOTO: Policija

V okolici Jesenic sta še vedno pogrešana 79-letni Bogdan Brezigar in 60-letni Ivo Matanović.

Brezigar je 28. januarja popoldne odšel od doma in se ni vrnil. Iskali so ga policisti, gasilci, reševalni psi, svojci, gorski reševalci, policijski helikopter, več območij je bilo preverjenih tudi z letalnikom. Organizirane so bile iskalne akcije. Pregledano je bilo veliko območje Jesenic in okolice. Ob izginotju je bil oblečen v svetle hlače za prosti čas, modro-zeleno srajco in črno vetrovko s kapuco. Obut je bil v pohodne čevlje.

Od 22. februarja pa je pogrešan tudi Matanović. Od doma se je odpeljal a sivim peugeotem 307, reg. oznak KR52-11D. Oblečen je bil v temne hlače, temnejšo športno jakno in črne čevlje. On in njegov avtomobil nista bila najdena. Tudi za njegovo izsleditev so bile izvedene številne aktivnosti z vsemi razpoložljivimi sredstvi.

Preverjene so bile javne ustanove in široka območja Jesenic, Žirovnice, Završnice, Kranjske Gore, Radovne, Gorij, Bleda, Bohinja, Radovljice, Karavank, Pokljuke, Lancovega, Domžal, Mojstrane in še druge mikrolokacije. Aktiviran je bil tudi policijski helikopter.

Kdor ima informacije o njunem izginotju ali opazi opisanega peugeota, naj pokliče na intervencijsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije