Horoskop, 20. 2.

Horoskop, 20. 2.
Fotografija:
Odpri galerijo

VODNAR Trenutno se morda premalo borite, kot da naenkrat niste prepričani, ali ste na pravi poti. Imate občutek, da je vse na vaši strani, toda kljub temu morate nekoliko popustiti. Previdneje z denarjem.
RIBI V zraku bo idealizem, ki omogoča rast in razvoj. Ozračje je ugodno za uvajanje novosti, stike z nadrejenimi in dajanje pobud, ni pa pravi čas za zapravljanje, saj je bančni račun v slabem stanju.
OVEN Pričakujte nekaj pozitivnih novic že zgodaj popoldne. Zagona vam zagotovo ne bo zmanjkalo. Bodite samozavestni in se zavedajte, da vas v službi še močno potrebujejo. Zgrabite torej priložnost!
BIK Glede potovanja premislite, kaj se vam najbolj obrestuje, in ostanite pri svojih pogojih. Znašli se boste v naletu strasti, a boste hitro spoznali, da ta trenutek pač še niste pripravljeni na neko resno zvezo.
DVOJČKA Znano je, da ste najbolj energični in velikodušni takrat, ko vas pustijo delati v tempu, ki vam ustreza. Če ne prej, boste ob koncu te naloge dokazali zavzetost in resnost. Mnogi vam zavidajo.
RAK Bolje bo, če se boste na pot odpravili čim prej, pravzaprav takoj, ko boste pripravljeni. Pridni in vztrajni boste, ko se bo treba dokazovati na delovnem mestu, s tem pa se bo vrnila tudi volja do življenja.
LEV Zapomnili si boste, kako lep dan vam je pričaralo življenje. Res je, da ste trenutno malce v dvomih, a to je popolnoma odveč! Imate fantastične ideje, a jih skrivate pred svetom, ker niste prepričani o sebi.
DEVICA Poskušajte si privabiti nasmeh na obraz tudi takrat, ko vam je najtežje. V ljubezni imate nekaj sreče, čeprav vam ta kmalu ne bo več zadostovala. Praktične težave se rešujejo s praktičnimi idejami!
TEHTNICA Morate se odločiti, a še ne veste, kako. Sledi razkritje informacij, ki vam bodo pomagale do prave odločitve. Znanje, ki ga premorete, vam bo več kot koristilo. Bolečina v trebušnem delu bo minila.
ŠKORPIJON Bodite izvirni, pripravite nekaj posebnega za družino ali prijatelje. Bistveno naj bo, da se boste ob pripravi dogodka zabavali in sprostili. Poigravate se z idejo, kako čim bolj animirati druščino.
STRELEC Če boste storili to, kar nameravate, boste v poslovnem svetu sprejeli odločitve, ki vam bodo dolgoročno koristile. V nasprotnem primeru boste še naprej tavali med treznostjo in neuresničljivimi željami.
KOZOROG Dan bo zahteven, a tudi uspešen, če le ne boste pretiravali. Postajate namreč vedno bolj nepotrpežljivi. To sicer ni nujno negativno, saj so v zraku spremembe. Pokličite, četudi vas ne mika.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije