NA LJUBLJANSKI TRŽNICI

Hitri barviti njoki (RECEPT)

Na ta recept nas je spomnila Anja Marjetič, ki v Engrotušu vodi korporativno komuniciranje.
Fotografija: Zraven pečenih njokov se poda sveža solata. FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
Zraven pečenih njokov se poda sveža solata. FOTO: Špela Ankele

Na ljubljanski pokriti tržnici je chefinja Ana Roš te dni predstavila novo zgodbo, polno lokalnih dobrot. Med karanteno je s trgovsko verigo Tuš začela ustvarjati zanimiv projekt. Linija lokalno pridelanih izdelkov, ki nosijo podpis naše znane chefinje, danes obsega nekaj deset izdelkov. Ti so v ospredju nove trgovinice na ljubljanski pokriti tržnici, na policah pa so preostale lokalne dobrote. In ko smo kramljali z Anjo Marjetič, vodjo korporativnega komuniciranja v Engrotušu, nam je spotoma narekovala odličen poletni recept za pečene njoke. Jed je hitro pripravljena, samo še skledo sezonske solate dodamo, in že imamo na mizi kosilo! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije