Tam, kjer se je vse začelo

Dončić ponosen na prenovljeni igrišči: Bilo mi je v čast

Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je udeležil sobotnega dogodka na Dečkovi ploščadi v Ljubljani, kjer sta zaživeli prenovljeni košarkarski igrišči.
Fotografija: Luka Dončić se je vrnil na nekoč domače igrišče. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Odpri galerijo
Luka Dončić se je vrnil na nekoč domače igrišče. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo

Fundacija 2K je v sodelovanju s slovenskim košarkarskim zvezdnikom Lukom Dončićem prenovila košarkarski igrišči na Dečkovi ploščadi v Ljubljani. Dončić, ki je prvi obraz najnovejše košarkarske videoigre NBA 2K22, je pozdravil zbrane nadobudneže in medije na igriščih, na katerih je kot mlad košarkar preživel številne ure. Igrišči sta doživeli popolno prenovo, poleg novih košev ju zdaj krasi tudi nov Dončićev logotip in številka 77.

»2K Foundations navdihuje košarkarska skupnost, neposredno podpira lokalne skupnosti po vsem svetu z zagotavljanjem ustreznih virov in izkušenj. Te temeljijo na motivaciji, sodelovanju, odločnosti in timskem delu. Naslednja postaja: Ljubljana,« so pri fundaciji zapisali v izjavi za javnost.»Kakšna čast je bila sodelovati z 2K Foundations pri prenovi igrišč mojega otroštva. Hvala!« se je nekaj ur po dogodku prek družbenih omrežij oglasil tudi Dončić. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije