Švicarska nogometna zvezda

Dekle iz reprezentance zamenjala za fanta v klubu

Zanimiva ljubezenska zgodba se odvija v taboru Aston Ville, ki jo je nedavno prevzel legendarni vezist angleške reprezentance in Liverpoola Steven Gerrard.
Fotografija: Z objavami na družabnih omrežjih Lehmannova (na fotografiji) pogosto dviguje srčni utrip okoli petim milijonom sledilcev. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Z objavami na družabnih omrežjih Lehmannova (na fotografiji) pogosto dviguje srčni utrip okoli petim milijonom sledilcev. FOTO: Instagram

Njegov novi varovanec Douglas Luiz je namreč potrdil zvezo s članico ženske ekipe, Švicarko Alisho Lehmann. Dvaindvajsetletna Lehmannova je ena največjih zvezd evropskega nogometa, če seveda priljubljenost merimo po številu sledilcev, do nedavnega pa je bila tri leta v zvezi z devet let starejšo reprezentančno soigralko Ramono Bachmann, ki velja za eno najboljših nogometašic francoskega Paris Saint-Germaina.

Skupaj sta več let živeli v Angliji, ko je Bachmannova še branila barve londonskega Chelseaja, zdaj pa sta se njuni poti razšli. Lehmannova je skupaj s 23-letnim Brazilcem že objavila, kako sta se prvič poljubila v javnosti.

»Z Ramono sva se odločili, da bova krenili vsaka svojo pot, odločitev pa sva sprejeli skupaj. Rada bi se zahvalila Ramoni za tri leta polna ljubezni in nepozabnih trenutkov. Zelo jo cenim in ostajava prijateljici, seveda pa tudi soigralki. Hvala ti za nepozabno obdobje,« se nekdanje partnerice spominja Lehmannova.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije