Pod očetovim okriljem

Beckhamov sin bo igral na Floridi: Tako smo ponosni nate

Drugi najstarejši sin Davida Beckhama, Romeo, bo z 19 leti v tretji ligi igral za floridski Fort Lauderdale.
Fotografija: Oče in sin med ogledom tekme eura 2020 na Wembleyju, kjer sta se pomerili Anglija in Škotska. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Oče in sin med ogledom tekme eura 2020 na Wembleyju, kjer sta se pomerili Anglija in Škotska. FOTO: Instagram

Gre za ameriškega tretjeligaša, ki je sestrski klub Interja iz Miamija, čigar solastnik je v elitni ligi MLS David Beckham. Uradne potrditve sicer še ni, je pa na profilu Romea Beckhama na instagramu v njegovi biografiji že zapisano, da igra za Fort Lauderdale. To je bilo očitno tudi neke vrste rojstnodnevno darilo, saj so Beckhamovi v družinskem krogu še v sredo proslavljali, ko je upihnil svojo 19. svečko.

Miami Total Futbol je poročal, da je v zadnjih tednih treniral tako pri Fort Lauderdalu kot pri Interju. Za Fort Lauderdale igra tudi Harvey Neville, sin trenerja Interja Phila Nevilla, ki je tako kot David Beckham produkt slavne nogometne šole Manchester Uniteda.»Tako smo ponosni nate, Romeo,« je pod eno od Romeovih zadnjih objav, ki ga prikazuje med treningom, nedavno zapisala mama Victoria.

Tisti, ki so Romea videli igrati, pravijo, da je univerzalen nogometaš, ki lahko igra tako v obrambi kot na sredini igrišča, a da mu manjka še veliko tekem na profesionalni ravni. Debitiral bi lahko že ta konec tedna na obračunu s Chattanooga Red Wolves.

»Sledi svojim sanjam,« je pod svojo objavo na instagramu zapisal Romeo Beckham.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije