NEOKUSNO

Poglejte, kaj je bralka našla v opečencu: Upam, da ni iztrebek (FOTO)

Objavljeno 15. januar 2020 09.46 | Posodobljeno 15. januar 2020 09.53 | Piše: A. L.

Proizvajalcu je že pisala, odziva pa ni dočakala, zato se je obrnila na medije.

Bralka je v opečencu zagledala tujek. FOTO: Bralka poročevalka
Pakirani prehrambni izdelki včasih skrivajo presenečenja. Občasno v njih naletimo na plesen, čeprav rok uporabnosti še ni potekel, včasih je med plodovi kakšen gnil, pred leti pa se je celo zgodilo, da so se v kislih kumaricah znašli deli miši.

Neprijetnost se je pred dnevi pripetila naši bralki. Konec decembra je kupila opečence znanega proizvajalca, ki niso najcenejši, in razumljivo pričakovala kakovost. Ko jih je odprla in so jih nekaj že pojedli – pa groza! V enem so zagledali črn tujek, nato so pregledali tudi druge, a v njih neprijetnih presenečenj ni bilo. »Morda imate odgovor kaj je tujek (upam, da ni mišji ali podganji iztrebek),« je pisala proizvajalcu.
 
Preberite tudi:
Gnusno: ščurki, podgane in umazanija v pekarnah
Nadzor pekarn: v vrečah moke našli iztrebke in mrtve miši

Prvič jim je pisala 4. januarja letos, drugič štiri dni kasneje, ker pa še vedno ni bilo odgovora, se je po pomoč obrnila na medije, ker si želi, da tudi drugi izvejo, kako je pri tem proizvajalcu poskrbljeno za čistočo in kakšen je higienski nadzor.

Tudi mi smo se z vprašanji obrnili na proizvajalca. Tam so nam potrdili, da je prišlo do neprijetne situacije in da se je stranka obrnila tudi neposredno nanje. »Stranki smo se iskreno opravičili in tudi podali odgovor, zakaj je prišlo do navedene situacije. Vzrok temnejše obarvanosti 'toasta' je po naših temeljitih internih preverjanjih ostanek v stroju zaostalega testa in olja, ki ob daljšem drgnjenje s kovinskimi deli stroja počrni. Do napake bi lahko prišlo zaradi napake na liniji za oblikovanje testa. Po prejemu reklamacije smo takoj pristopili k raziskavi dogodka in sprejeli že vse potrebne ukrepe,« so pojasnili v podjetju in dodali, da so se gospe iskreno opravičili in se ji zahvalili za prijavo reklamacije in razumevanje. 
 

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.


Deli s prijatelji