ROJSTVO

VIDEO: Šok v porodnišnici: novorojenček padel zdravniku iz rok

Zaradi nerodnosti porodničarja je dojenčica utrpela možganske krvavitve.
Fotografija: Deklica je pri porodu zaradi nerodnosti zdravnika grdo padla na glavo. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Deklica je pri porodu zaradi nerodnosti zdravnika grdo padla na glavo. FOTO: Zaslonski posnetek

Rojstvo otroka je ponavadi lep dogodek v življenju, ki se ga starši spominjajo vse življenje. A lahko je tudi travmatična izkušnja. To sta doživela zakonca iz Arizone Darrick in Monique Rodgers, piše People.

Ko sta izvedela, de se bosta njuni dvojčici rodili predčasno, jima je bilo pomembno le, da bo z njunima deklicama vse v redu. Derrick je njune prve minute življenja posnel in ujel tudi šokanten trenutek, ko je ena od dvojčic padla zdravniku iz roke.


Videoposnetek je mati objavila tudi na spletu. Kot je pozneje povedal Derrick, je takoj prekinil snemanje in zdravniku povedal, da je deklica zaradi njega padla na glavo, ta pa se je obnašal, kot da se ni nič zgodilo.

Ko sta oče in mati deklico odpeljala domov, sta opazila, da ji teče kri iz nosa in da se na trenutke trese. Odpeljala sta jo k drugemu pediatru na pregled, ta pa jima je razkril, da so za njunim hrbtom že vsa testiranja opravili v bolnišnici, kjer so potrdili možgansko krvavitev. Upravičeno sta bila popolnoma iz sebe, a se jima, vse dokler nista videa objavila, nobeden iz bolnišnice ni niti opravičil. Kot je izjavil Derrick za People, so ga pozneje iz bolnišnice obvestili, da bodo primer preiskali, in se jima opravičili.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije