VELIKA DRUŽINA

To je odgovor, zakaj bo Kate Middleton leta 2020 verjetno rodila še enega otroka

Objavljeno 12. februar 2019 18.00 | Posodobljeno 13. februar 2019 08.45 | Piše: N. Č.

Princ William sicer toži zaradi neprespanih noči, a bo Kate skoraj zagotovo izpolnil željo.

Velika kraljeva družina princa Williama in Kate. FOTO: Profimedia
Vojvodinja Cambriška Kate Middleton je že mama treh otrok princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa, in če se bo odločila za večjo družino, se bo ta veseli dogodek zgodil naslednje leto, torej 2020.

Vir blizu kraljeve družine je v intervjuju za revijo New Idea dejal, da želi Kate roditi še enega otroka, in to ravno zaradi posebnega odnosa, ki ju je opazila med Georgeem in Charlotte. Vir trdi, da bi si Kate želela imeti še eno punčko, ki bi morda lahko bila enako tesno povezana z Louisom, kot sta povezana tudi starejša bratec in sestrica.


Kate meni, da bi bilo lepo, če bi imel Louise sestro, ki bi bila bliže njegovim letom. Če se bo za ta korak odločila, jo bo William tako kot vedno doslej podpiral in naredil vse, da jo osreči. To obljubo ji je dal še pred poroko in bo zagotovo pristal še na četrtega otroka, čeprav se že zdaj pritožuje zaradi neprespanih noči, trdi neimenovani vir.

Poleg tega sta si William in Kate vedno želela imeti veliko družino. Po nekaterih napovedih bo vojvodinja zanosila še letos.
Deli s prijatelji