ŠTEVILNE AKCIJE

Preverili smo, kje boste lahko ceneje kupili vinjeto

Nekatera podjetja ponujajo akcije in popuste.
Fotografija: Vinjeta 2019. FOTO: arhiv
Odpri galerijo
Vinjeta 2019. FOTO: arhiv

Čez teden dni prenehajo veljati vinjete za leto 2018, zato bo do konca januarja treba kupiti novo. Cena vinjete za osebna vozila ostaja 110 evrov, njen nakup pa je mogoč v številnih trgovinah, na bencinskih servisih in na spletni strani Darsa. Za vas smo preverili nekaj akcij in popustov, ki so jih v povezavi z vinjetami pripravila nekatera podjetja.

Sklenitev avtomobilskega zavarovanja

Z nakupom letne vinjete na bencinskih servisih Petrol in s sklenitvijo avtomobilskega zavarovanja pri Zavarovalnici Triglav lahko brezplačno natočite do 30 evrov goriva. Pri tej akciji imate na voljo dve možnosti:

• Najprej zavarujete avto pri Zavarovalnici Triglav (med 1. 12. 2018 in 30. 11. 2019), nato kupite letno vinjeto na bencinskem servisu Petrol (najkasneje do 15. 2. 2019).
• Najprej kupite letno vinjeto na bencinskem servisu Petrol (najkasneje do 15. 2. 2019), nato pa zavarujete avto pri Zavarovalnici Triglav (kadar koli do 30. 11. 2019).

Ko sta izpolnjena oba pogoja, prejmete na Petrol klub kartico ali na posebno akcijsko kartico ugodnost, ki jo lahko izkoristite do 31. 12. 2019 (pri obnovitvi zavarovanja 15 evrov, pri sklenitvi novega pa 30 evrov).

Več o akciji lahko preberete na tej povezavi.

Nakup novega telefona in gratis vinjeta

Akcijo v povezavi z letno vinjeto so pripravili tudi pri podjetju Telemach. Če kupite enega izmed telefonov v paketih Več, zraven dobite še vinjeto. Večinoma gre za telefone, za katere je treba dve leti plačevati okoli 10 evrov na mesec. Več o akciji in pogojih preberite na tej povezavi

Brezplačne vinjete na Radiu 1

Na Radiu 1 ponujajo brezplačno vinjeto. FOTO: Radio 1, posnetek zaslona
Na Radiu 1 ponujajo brezplačno vinjeto. FOTO: Radio 1, posnetek zaslona
Če radio poslušate več ur na dan, se lahko prijavite na nagradno igro Radia 1, kjer vsako uro med 7. in 17. podarjajo letne vinjete. Vse, kar morate storiti, je to, da na njihovi spletni strani izpolnite obrazec, nato pa pozorno poslušate radio. Če v etru zaslišite svojo registrsko številko, imate točno toliko časa, kolikor traja naslednja pesem, da pokličete na brezplačno številko. 

Do cenejše vinjete z izdelavo plačilne kartice

Sberbank na svoji spletni strani sporoča, da ob nakupu letne vinjete na bencinskih servisih OMV, ki jo plačate z Ideal Mastercard kartico, dobite 30 evrov povračila na omenjeno kartico in možnost nakupa vinjete na obroke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije