ODPOKLIC

Pozor, te kopalke so za otroke nevarne

Adidas je iz prodaje odpoklical otroške kopalke Infinitex® 3-Stripes. ​
Fotografija: Kopalke, ki jih Adidas umika iz prodaje, so iz linije Infinitex® 3-Stripes in opremljene s tremi črtami. V sklopu kolekcij 2017 in 2018 so bile naprodaj v spletni trgovini adidas.com, v Adidasovih trgovinah in pri pooblaščenih trgovcih po vsem svetu. FOTO: Adidas
Odpri galerijo
Kopalke, ki jih Adidas umika iz prodaje, so iz linije Infinitex® 3-Stripes in opremljene s tremi črtami. V sklopu kolekcij 2017 in 2018 so bile naprodaj v spletni trgovini adidas.com, v Adidasovih trgovinah in pri pooblaščenih trgovcih po vsem svetu. FOTO: Adidas

LJUBLJANA – Podjetje Adidas je iz prodaje umaknilo otroške kopalke Infinitex® 3-Stripes. Družba močno priporoča, da otroci do vključno 14. leta starosti ne uporabljajo navedenih kopalk oziroma uporabo takoj opustijo.
 
»V Adidasu so zaradi ugotovitev, da lahko na kopalkah linije Infinitex® 3-Stripes ob stiku z vodo odstopijo trije trakovi, odpoklicali vse navedene kopalke. Neodvisna preiskava je pokazala, da uporaba kopalk, opremljenih s tremi trakovi, predstavlja morebitno varnostno tveganje za otroke, saj se lahko trakovi zataknejo za predmete ali druge osebe v vodi oziroma na kopnem in se zapletejo, kar lahko pripelje do poškodb. Doslej o morebitnih poškodbah v Adidasu še niso bili obveščeni,« so zapisali v sporočilu za javnost.

Kupci jih lahko vrnejo Adidasu ali pooblaščenim prodajalcem, pri katerih so izdelek kupili, in ti jim bodo povrnili celotno kupnino.
 

 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije