NESLANA ŠALA

Pekoča omaka za pet dni starega dojenčka? Na vrata potrkala policija

Družinsko nezgodo je opisal na facebooku, a niti slutil ni, da ga bodo kmalu po objavi obiskali možje v modrem.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Dmitry Feoktistov
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Dmitry Feoktistov

Mladi oče je potožil, da so mu uničili dopust, potem ko je na facebooku objavil povsem nedolžno objavo, v kateri je napisal, da je svojemu dojenčku pomotoma dal pekočo omako, nakar je pri vratih pozvonila policija, piše Mirror.

Oče Paul Dawson je samo debelo gledal, ko sta do njegovega prišla policista in ga vprašala, ali drži, da je svojemu pet dni staremu otroku Benu dal pekočo omako.

Bizarni incident se je zgodil, ko je na facebooku objavil: »Zdi se, da majhni dojenčki, stari komaj pet dni, ne marajo, da jim oče, ki je prej jedel pekoča piščančja krilca, vstavi prst v usta. Nenamerno, moram poudariti«.

Devetintridesetletni Paul je pozneje še bolj podrobno opisal dogajanje: »Sin se nama je rodil za novo leto. Nekaj dni kasneje sva s partnerico Lorencio šla v bližnjo restavracijo. Medtem ko je ona dojila malega, sem jaz jedel pekoča piščančja krilca. Po določenem času mi je vrnila otroka, da bi tudi sama nekaj pojedla, jaz pa sem prste obrisal v robec in vzel Bena v naročje. Ni bil ravno vesel, ker sem ga prevzel. Da bi ga potešil, sem mu dal prst v usta in pri tem povsem pozabil, kaj sem pred tem jedel. Ben je naredil čuden izraz na obrazu in to je v bistvu vse,« je pojasnil Paul.

Smešno nezgodo je opisal na facebooku in niti ni slutil, da ga bo kmalu po objavi obiskala policija.

»Ko sem odprl vrata, sem presenečeno zagledal policiste. Vprašal sem, kaj potrebujejo. 'Mar ne veš?' so mi odgovorili in odgovoril sem, da nimam pojma. Takrat so mi rekli, da so dobili prijavo, da svojega sinčka hranim s pekočo omako. Nisem mogel verjeti, da me je nekdo prijavil,« je povedal Paul.

Dodal je, da mu ni jasno, zakaj je nekdo zaradi tako nepomembne objave na facebooku poklical policijo, čeprav se ve, da je policijskih uslužbencev premalo.

Pri policiji so potrdili, da sta policista po pogovoru s starši ugotovila, da varnost otroka ni ogrožena.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije