IZNAJDLJIVO

Na ta način lahko prihranite več deset evrov

Prihrani kar polovico.
Fotografija: Hranilnik. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Hranilnik. FOTO: Thinkstock

Kadar se družina poveča, je treba biti še pazljivejši na družinski proračun in prav pride vsak trik, kako prihraniti kak evro ali dva. Na spletu neka ameriška mama pridno beleži, kako vsak mesec prihrani po nekaj deset ali celo več dolarjev in ima tudi nasvet za druge, ki bi želeli zmanjšati svoje izdatke.

Tako je pred časom objavila fotografijo praška za pomivalni stroj, na katerem so tablete prerezane na pol. S tem je nakazala, da za vsako pranje porabi le pol tablete in tako porabi dvakrat manj za nakup tablet, hkrati pa je to tudi okoljsko ustreznejše. Preprost trik lahko uporabljajo vsi, ki posodo perejo v pomivalnem stroju.

Sledilci iznajdljive mame so navdušeni. »Zanimivo. Nikoli nisem razmišljala o tem, a je smiselno, zlasti če polovica tablete enako dobro opere posodo kot cela tableta,« je zapisal en komentator, drug pa je dodal, da bo gotovo poskusil tudi sam.
 

Imate tudi vi kakšen trik, s katerim zmanjšujete svoje izdatke? Če ste nam ga pripravljeni razkriti, nam pišite ali pošljite fotografijo ali video.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije