NEPRAVILNO DELOVANJE

Imate težave z iphonom X?

Apple ali pooblaščeni serviser bo brezplačno zamenjal modul zaslona. Morate pa izpolnjevati določene pogoje.
Fotografija: Apple iphone X. FOTO: Staš Ivanc
Odpri galerijo
Apple iphone X. FOTO: Staš Ivanc

Lastniki telefona Apple iPhone X lahko brezplačno zamenjate modul zaslona v napravah. Pri Applu so namreč ugotovili, da pri nekaterih zaslonih tovrstnega telefona prihaja do težav pri delovanju zaslona na dotik.

Mogoče je, da se zaslon ali del zaslona ne odziva, se ne odziva na dotik ali pa se na dotik odziva samo začasno. Druga težava, ki jo lahko opazite pri njegovem delovanju, pa je, da se zaslon odzove, četudi se ga ne dotikate.

Vsem, ki imate težave z omenjeno napravo, bo Apple ali pooblaščeni serviser brezplačno zamenjal modul zaslona. Iz omenjenega podjetja pa sporočajo, da bodo pred kakršnim koli popravilom vsak telefon pregledali in tako preverili, ali izpolnjuje pogoje tega programa.

»Če so na tvojem telefonu iPhone X kakršne koli poškodbe, ki bi ovirale zaključek popravila, kot je počen zaslon, bo to težavo treba odpraviti pred popravilom. V nekaterih primerih bo popravilo morda treba dodatno plačati,« so zapisali. Dodali pa še: »Apple lahko popravilo omeji na državo ali regijo, v kateri je bil telefon kupljen.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije