ŽIVLJENJE

FOTO: Sara nosila deformirani plod, a splaviti ni hotela

Poglejte, kakšen je bil Brodey pred operacijo in kakšen je po njej.
Fotografija: Brodey se je rodil z napako na ustnici. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Brodey se je rodil z napako na ustnici. FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Mama Sara Heller in oče Chris Eidam sta komaj čakala na dan, ko se jima bo rodil otrok, a med nosečnostjo se je zapletlo. Zdravnik jima je povedal, da ima plod deformacijo ustnega neba in zgornje ustnice, kar bo otroku pozneje otežilo življenje in morda povzročalo druge zdravstvene težave. Starša je vprašal, ali bosta plod obdržala ali se morda raje odločila za splav. Mladi par ni dolgo razmišljal, saj sta si oba močno želela otroka.


Sprejela sta dejstvo, da se bo njun sin rodil z lepotno napako. Porod je potekal dobro, novopečena starša pa sta na facebooku ponosno delila fotografije svojega sinka. Bila sta navdušena, ko so sledilci pozitivno sprejeli njunega Brodeyja. Nekoč jima je natakar v restavraciji prinesel ček v vrednosti 1000 dolarjev, ki ga je zavil v prtiček. Na njem je pisalo: »Za vajinega prelepega otroka.« Ček je bilo darilo enega od gostov restavracije.

...
...

Mlada starša sta denar vložila v operacijo, s katero so Brodeyju rekonstruirali zgornjo ustnico. Poseg je uspel, kar lahko opazite tudi na fotografijah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije