KOLO DNEVA 2

Predstavitev kolesa: Makadamkar za dame

Žensko gravel kolo Scott Contessa Speedster Gravel 15. Kolo pripravljeno za raziskovanje po makadamskih in malo manj po asfaltnih cestah.
Fotografija: Scott Contessa speedster gravel 15 FOTO: Arhiv proizvajalca
Odpri galerijo
Scott Contessa speedster gravel 15 FOTO: Arhiv proizvajalca

Drugo kolo dneva je ženski makadamkar Scott Contessa Speedster gravel 15. Aluminijasta lepotica za makadamkarke.

image_alt
Predstavitev kolesa: Namig za gravel klasiko

V katalogu ga opisujejo takole: Geometrija Gravel modela Contessa Speedster v osnovi temelji na Scott-ovi endurance geometriji njihovega cestnega brata Speedsterja, vendar z rahlo podaljšanim chainstayem (dolžina verižne cevi). S tem pa se poveča sama stabilnost kolesa, ohrani pa se karakteristika vožnje po cesti.

Odlične lastnosti lahkega 6061 aluminj okvirja dopolnjujejo Speedster Gravel HFM vilice, ki dodajo kolesu odzivnost prednjega dela kolesa in pa kar je najbolj pomembno, zelo dobro absorbirajo manjše vibracije in poskrbijo za udobno, vsestransko vožnjo. Odlično kolo za avanturistke, tiste ki si želite raziskovati bolj samotne poti stran od preobremenjenih cest, vsako dnevno pot v službo ali pa za cestne kolesarje ki pozimi želite vzdrževati svojo kondicijo. 

Tudi model 2022 je še možno kupiti v nekaterih trgovinah. FOTO: Arhiv proizvajalca
Tudi model 2022 je še možno kupiti v nekaterih trgovinah. FOTO: Arhiv proizvajalca

Kolo Contessa Speedster Gravel 15 sestavljajo Shimano GRX komponente, razvite za gravel kolesa.  Poleg tega je letošnji model opremljen s plašči Schwalbe G-ONE Bite Performance s 45C širine, da bo vožnja po razritem terenu še bolj udobna.

Cena: 1920 evrov

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije