KOLO DNEVA 3

Perfektna stvar: Električno gravel kolo

Neomejena pustolovščina - do konca baterije in še naprej: Makadamkar Giant Revolt E+ Pro XR
Fotografija: Giant Revolt E+ Pro XR FOTO: Arhiv proizvajalca 
Odpri galerijo
Giant Revolt E+ Pro XR FOTO: Arhiv proizvajalca 

Zmogljiv sistem SyncDrive Pro, ki ga poganja Shimano, lahek aluminijast okvir ALUXX SL, gladke pnevmatike brez zračnic in zelo udoben sedež. D-Fuse  omogočajo vožnjo po kateri koli cesti in kateri koli poti.

image_alt
Predstavitev kolesa: Makadamkar za dame

Popolnoma nova baterija EnergyPak Smart Compact 500 zagotavlja podporo pri kolesarjenju na dolge razdalje in je brezhibno integrirana v okvir.

S pritiskom na gumb za vklop/izklop RideControl Switch na zgornji cevi ste pripravljeni na pot. Način SmartAssist poskrbi, da se kolesarite brez skrbi. Zmogljivost ANT+ omogoča tudi povezavo kolesarskega računalnika po izbiri. MotorSyncDrive Pro, 85 Nm, pogon Shimano EP8 TipaloRideControl GO, vgrajen okvir, podpora gor/dol iz ročic STI PrikazovalnikANT+ Združljiv z brezžičnim zaslonom. Baterija je EnergyPak Compact 500Wh!

image_alt
Predstavitev kolesa: Namig za gravel klasiko

Izgubili ste se med podatki? Po besedah prodajalcev s tem kolesom lahko brezskrbno kolesarite (odvisno od ceste) tudi štiri ure. Vemo, da je trajanje baterije odvisno od težavnosti poti in teže kolesarja, kajne? Giant Revolt E+ Pro XR je model 2023, ocenjujemo ga kot enega izmed najbolj uporabnih koles na sploh. Cena: 4.599 evrov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije