SLUŽBA

Je to služba, o kateri smo sanjali

Za prijavo niso bile potrebne nobene predhodne izkušnje, vendar je potreben bogat besedni zaklad.
Fotografija: Delovno mesto ni za polni delovni čas, ampak le za sedem do osem ur na teden. FOTO: Igor Modic
Odpri galerijo
Delovno mesto ni za polni delovni čas, ampak le za sedem do osem ur na teden. FOTO: Igor Modic

Mondelez International, ki je lastnik Cadburyja, Milke in Orea, je iskala enega novega sodelavca. Nekoga, ki bo poskušal čokolado, in ne, to ni šala.

image_alt
Preden daste meso na žar, preberite tole

V britanskem mestu Wokingham v grofiji Berkshire so potrebovali nekoga, ki bo poskusil čokolado in podal objektivno in pošteno mnenje.

Delovno mesto ni za polni delovni čas, ampak le za sedem do osem ur na teden. Če pomislite, da bi takrat jedli čokolado, je to več kot dovolj.

Za prijavo niso bile potrebne nobene predhodne izkušnje, vendar je potreben bogat besedni zaklad za jasno razlago in analizo preizkušenih izdelkov ter za pridobitev prave ocene. Tisti, ki je opravil s selekcijo, bo za to delovno mesto opravili tudi posebno usposabljanje.

Oseba, ki je dobila delo, bo sodeloval s še 11-ljudmi, ki se prav tako ukvarjajo s testiranjem čokolad. Njihove pretekle izkušnje kažejo, da je to zelo zanimivo in edinstveno delo (jih popolnoma razumemo). Seveda so ljubitelji sladkarij imeli posebno motivacijo za prijavo, kajne? Da, ta srečnež je že izbran. Zdaj čakamo na njegov komentar ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije