ODPRTA KUHINJA

Šest receptov, ki jih lahko pripravimo v pekaču za mafine

Včasih se je treba prav na hitro znajti in kaj dati na mizo: trije sladki, trije slani enopekačniki.
Fotografija: FOTO: Leon Vidic
Odpri galerijo
FOTO: Leon Vidic

Če imamo enolončnico, imamo najbrž lahko tudi enopekačnike. Mafini so fantastičen odgovor na to, da se ponavadi decembra obiski kar vrstijo in se je treba prav na hitro izkazati kot gostitelj. Za izhodišče smo vzeli pekač s šestimi luknjami, naše so bile premera 8 cm. V enem pladnju lahko napečete tri vrste slanih, sladkih pa naj bo raje po šest, kajti ti bolj zanimajo tudi otroke. Izmislili smo si nekoliko drugačne recepte, da vključujejo tudi zimsko vzdušje in sestavine, ki zadišijo po praznikih.

Berite dalje na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije