Recept za špagete s pečenimi češnjevimi paradižniki
Češnjevi paradižniki so posebno sladki in mamljivi, v pečici pa njihova tekočina karamelizira, kar še poudari in poglobi okus.
Odpri galerijo
FOTO: Mateja Delakorda
Mateja DelakordaMateja.Delakorda@delo.si
22.05.2018 ob 15:21
22.05.2018 ob 15:21
Mateja DelakordaMateja.Delakorda@delo.si
22.05.2018 ob 15:21
22.05.2018 ob 15:21
Poslušajte
Čas branja: 0:32 min.
Delite
Tako pripravljeno omako lahko spasirate s popraženim sofritom in shranite v kozarce, lahko pa jo preprosto primešate testeninam, kot smo to naredili mi.
Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne
storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?