Pet moških lastnosti, ki jih ženske najbolj cenijo

Moški, ki so v ženskih očeh najbolj priljubljeni, se ponašajo s posebnimi vrlinami.
Fotografija: Obzirnost, prilagodljivost in samospoštovanje so v ženskih očeh neprecenljive lastnosti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Obzirnost, prilagodljivost in samospoštovanje so v ženskih očeh neprecenljive lastnosti. FOTO: Thinkstock

Zagotovo poznate vsaj enega pripadnika močnejšega spola, ki zna poskrbeti, da je v ženskih očeh vselej zanimiv ter zato brez težav osnuje in ohranja zvezo. Kako mu to uspeva? Po zaslugi lastnosti, ki so za pripadnice nežnejšega spola neprecenljive. Te so naslednje ...

Pozornost

Ženske se le težko uprejo moškemu, ki je pozoren in obziren ter svojo izvoljenko postavlja na prvo mesto. Pozornost izkazuje z drobnimi gestami: odpiranje vrat, pridržanje jopice, odstopanje sedišča na javnem prevozu starejšim osebam ... Tudi če je pripravljen odpovedati druženje s prijatelji tedaj, ko ga ona res potrebuje, izkazuje pozornost, obzirnost in spoštovanje do sočloveka,  kar je velik plus zanj.

Prilagodljivost

Vsak ima načrte, a ti se lahko hitro podrejo. To, kako se nekdo tedaj vede, veliko pove o njegovem značaju. Sposobnost soočiti se z nepredvidenimi spremembami in jih obrniti sebi v prid je še ena lastnost, ki nakazuje na zrelo osebnost, zato je to v ženskih očeh pomembna odlika.

Samospoštovanje

Ne gre za zaljubljenost vase in poveličevanje sebe, temveč za zavedanje svojih vrlin in lastnosti, zaradi česar nekdo drugim ne dopušča, da bi ga poniževali ali z njim manipulirali. V nasprotju z egocentrikom moški, ki spoštuje sebe, ceni tudi druge, na nikogar ne gleda z viška, prav tako ne dovoljuje, da bi kdo z viška gledal nanj.

Dopuščanje drugačnega mnenja in pogleda

Ženske bežijo od moških, ki so prepričani, da znajo in vedo vse, ki vselej vsiljujejo svoje mnenje in resnico ter nikoli ne poslušajo ter ne upoštevajo drugačnega pogleda na svet. Na drugi strani cenijo tiste, ki vedo, da nihče ni nezmotljiv in popoln, priznavajo svoje napake, se iz njih učijo ter so pripravljeni poslušati človeka, ki razmišlja drugače kot oni sami.

Zaupanje vase

Vsak kdaj dvomi o sebi in ima komplekse, ki vplivajo na vedenje, vendar se jih moški, ki so v ženskih očeh privlačni, zavedajo in jih poskušajo odpraviti ter tako vselej rastejo in zorijo, kajti oni ne dopuščajo, da bi njihove negotovosti vplivale na njihov odnos z nasprotnim spolom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije