BREZPLAČNO

E-časopis: vse najboljše zgodbe iz Novic. Vsak dan.

Objavljeno 19. november 2012 14.03 | Posodobljeno 19. november 2012 14.00 | Piše: R. S.

Predstavljamo novo storitev: elektronski časopis Slovenskih novic. Do prispevkov najbolj priljubljenega časnika na Slovenskem boste zdaj dostopali še lažje in hitreje.

Ribe so v poslovnem svetu optimistične, včasih celo malce preveč.

Enkrat dnevno, okoli 14. ure, vam bomo v vaš e-poštni nabiralnik poslali brezplačne elektronske Novice. V njih bo okoli ducat najpomembnejših člankov, ki zaznamujejo tekoči dan. Tako boste še pred odhodom iz službe ali šole na tekočem z dogajanjem po Sloveniji.

Na Novicah bomo skrbno varovali vašo zasebnost: e-Novice vam bomo pošiljali le, če boste tako želeli. Nikoli vas ne bomo zasuli z nezaželeno e-pošto. Zagotavljamo popolno preglednost: če vam naše e-Novice ne bodo všeč, jih boste z enim klikom lahko odjavili.

Dodatni bonus: ko bomo izvedeli za izreden dogodek, vas bomo o njem obvestili. Nujne novice vam bomo pošiljali le takrat, ko bomo presodili, da so pomembne za vse nas. Tako kot e-Novice bodo tudi Nujne novice brezplačne za vse. Status naročnika na Novice ni pogoj.

Kako do e-Novic in Nujnih novic?

imagePoznati moramo vaš e-poštni naslov. Če ste se v preteklosti na portalu slovenskenovice.si že registrirali, potem boste e-Novice in Nujne novice začeli prejemati avtomatsko.

Če še niste med našimi registriranimi uporabniki, pa si vzemite minutko časa in se registrirajte. Tako boste prejemali e-Novice in Nujne novice, sodelovali v nagradnih igrah ter imeli možnost komentiranja člankov (povejte jim, kar jim gre!).


Prijavite se lahko tukaj:  image

 

Imate za nas predlog, komentar ali pripombo? Pišite nam.

Deli s prijatelji