MODERNIZACIJA

Digitalni paketi Novic že za 1 evro

Objavljeno 01. avgust 2013 02.00 | Posodobljeno 01. avgust 2013 02.00 | Piše: R. S.

Slovenske novice ponujajo pestrejšo izbiro vsebin na digitalnih napravah.

Na Novicah ni bilo oddiha: prenovili smo aplikacijo, s katero lahko prebirate naše članke na priljubljenem iPadu. Dodali smo tudi možnost prebiranja člankov na tablicah s sistemom Android.

Prihod Novic na naprave z Androidom bo gotovo razveselil marsikoga, saj te lahko za nizko ceno kupite že skoraj v vsakem supermarketu. Slovenske novice boste tako v elektronski obliki lahko prebirali kjer koli in kadar koli.

Nismo pozabili niti na mobilnike

Novice po novem lahko berete tudi na zvestih žepnih spremljevalcih, saj zdaj podpiramo tudi Applov iPhone in domala vse pametne telefone z Androidom. Mednje sodi tudi linija v Sloveniji zelo razširjenih Samsungovih Galaxyjev.

Podrobno predstavitev novosti najdete na podstrani Digitalnoimage

Izberite si najprimernejši digipaket

Uvajamo poenoten dostop do vseh, tudi premijskih spletnih vsebin. Te so bile doslej dostopne le naročnikom mreže Piano (ki je od 1. avgusta 2013 naprej na naših straneh ne boste več našli) in premium uporabnikom.

Po novem boste do vseh ekskluzivnih vsebin lahko dostopali kadar koli, ne glede na napravo, z našimi digitalnimi paketi. Ti so na voljo že za simboličen 1 evro. Za naše zveste naročnike, ki tiskane izvode Novic prejemajo vsaj 5 dni v tednu, pa smo pripravili posebno ugodno ponudbo digitalnega paketa s krepkim popustom. Podrobnosti so na voljo na www.slovenskenovice.si/digitalno.image

Vsebine boste lahko prebrali prvi

Digitalni paketi, ki vam bodo odprli branje vsebin na vseh napravah, po domače pomenijo: že zvečer si boste lahko prebrali ključne članke iz jutrišnje izdaje Slovenskih novic – in to v celoti. Dostopali boste lahko do ekskluzivnih vsebin in do uredniških komentarjev pred vsemi drugimi. Seveda bo pretežni del člankov na slovenskenovice.si še naprej ostal dostopen brezplačno, kakor je bil doslej. Ponudbe namreč ne bomo okrnili, ampak bomo bralcem, ki želijo brati več – in to na vseh platformah – ponudili obogatene vsebine.

image

Kako dostopati do ekskluzivnih vsebin? Enostavno kot 1-2-3!

  1. REGISTRACIJA:image Če se še niste, se z vpisom svojega e-poštnega naslova in želenega gesla registrirajte na našem portalu. Vpisana podatka (e-poštni naslov in geslo) bosta vaš ključ do vsebin. Poleg tega vam registracija omogoča komentiranje člankov, sodelovanje v nagradnih igrah in še kaj. 
     
  2. IZBIRA DIGIPAKETA:image na spletni strani slovenskenovice.si/digitalno izberite paket po svoji meri in opravite nakup. Najcenejši je na voljo že za 1 evro. Plačate lahko s karticami, položnico, paypalom ali moneto. 

    Če ste naročnik na tiskano izdajo vsaj pet dni v tednu, poiščite zadnji prejeti račun in na njem poglejte za t. i. internetno kodo. Če ste račun že vrgli stran, nas pokličite na 080 1199 in vašo unikatno kodo vam bomo poslali ponovno. S to kodo, ki jo imajo samo naročniki, ste namreč upravičeni do posebno ugodnega mesečnega digitalnega paketa za doplačilo samo 7 evrov.
     
  3. DOSTOP DO VSEBIN: po prejetem plačilu (s karticami ali moneto je to praviloma takoj, položnice pa potrebujejo dalj časa), boste imeli aktiviran dostop do vseh vsebin na vseh platformah. Premijski članki na portalu za naročnike digitalnih paketov bodo vidni v celoti.

    Če imate pametni mobilnik oz. tablico, ki uporabljata sistem iOS (Apple) ali Android, si namestite še aplikacijo Slovenskih novic. Našli jo boste v App Storu (iOS) oz. Play Storu (Android) tako, da v iskalnik vpišete Slovenske novice. Po namestitvi aplikacijo zaženite in vanjo vpišite ista e-poštni naslov in geslo, kot ste ju navedli ob registraciji na portalu.

    image  image

imagePotrebujete pomoč?

Slovenske novice so tu zaradi vas, spoštovanih bralcev. Potrudili se bomo, da boste našo digitalno ponudbo lahko spremljali brez težav tudi v primeru, če niste preveč vešči vseh novodobnih tehnoloških novotarij. Za tehnično podporo pri registraciji (skupaj bomo šli korak za korakom) nam pišite na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.imageali nas pokličite na telefon 01 4737 616. Če pa naročniki potrebujete zgolj hitro kodo za internet, pa zadnje položnice ne najdete ali ste jo že vrgli stran, nas pokličite na 080 1199 in vašo unikatno kodo vam bomo ponovno poslali.

Deli s prijatelji