LJUBEZENSKA ZGODBA

Zgodba, ki seže do srca: Ana in Dean sta se zaročila na ruševinah (VIDEO)

Datum bosta določila, ko bo primeren čas za to, pravita.
Fotografija: Dean in Ana sta se zaročila. FOTO: 24sata
Odpri galerijo
Dean in Ana sta se zaročila. FOTO: 24sata

Po Hrvaški odmeva zgodba mladega para, Deana Jadanića in Ane Krznarević, ki se je zaročil pred ruševinami zdravstvenega doma v Petrinji. Skupaj živita že dve leti, pred potresom sta živela v najetem stanovanju v Sisku, zdaj pa so tam Deanovi starši, saj je potres porušil njihovo hišo. Zaljubljenca začasno živita pri prijatelju, poroča 24sata, ki je o tem objavil tudi video.


Ko sta na ruševinah naznanila, da si bosta, ko bodo razmere to dopuščale, obljubila večno zvestobo, so jima sodržavljani nemudoma priskočili na pomoč. Ena od zasebnic, ki prodajajo poročne obleke, bo eno Ani podarila, obljubljena jima je tudi pravljična kočija.

Ana se je vsem zahvalila za pomoč, saj jo skrbi, kaj bo s službo in z delom. Dean je delal v zdravstvenem domu, ki običajno deluje na dveh lokacijah. Ena stavba je porušena, v drugi pa organizacijo dela šele ponovno vzpostavljajo. Ana pa že nekaj časa dela kot vodja kavarne, a ker gostinski obrati trenutno ne delujejo, se tudi na to ne more zanesti. Kot še dodaja mladenka, imata tudi čistilni servis za čiščenje stanovanjskih stavb, zdaj pa je tudi to pod vprašajem, ker je večina tovrstnih objektov primerna za rušenje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije