SKRIVNOSTNO IZGINOTJE

Zadnji klic Mateja prijateljevi sestri? Na instagramu videl, da je tudi ona v Beogradu

Iskanje pogrešanega poteka že 15 dni.
Fotografija: Matej Periš. FOTO: MUP, osebni arhiv
Odpri galerijo
Matej Periš. FOTO: MUP, osebni arhiv

Iskanje pogrešanega Mateja Periša (27), ki je izginil v Beogradu, poteka že 15. dan. Zdaj je iz srbske policija prišla informacija, da s hrvaškimi kolegi, preiskujejo, kaj je v noči izginotja povedal sestri svojega prijatelja. 

Preberite še: 

image_alt
Po razkritju novih policijskih posnetkov spregovoril oče pogrešanega Mateja Periša

Znano je, da je bil Matejev zadnji pogovor z dolgoletno prijateljico iz Splita, policija pa je prepričana, da bi njeno pojasnilo lahko bilo ključno. 

Na instagramu videl, da je tudi ona v Beogradu, in jo poklical

Kot pišejo hrvaški mediji, naj bi sestra njegovega prijatelja prav tako preživela novo leto v Srbiji in še vedno bila tam, a njen prihod naj ne bi imel povezave z Matejem in njegovimi prijatelji. 

Tako naj bi Matej s prijatelji na instagramu videl, da je v Beogradu, in ji poslal sporočili ter jo poklical. Želel je, da bi se sestra njegovega prijatelja z družbo družila z njimi in jim razkazala nočno življenje v Beogradu.

Preberite še: 

image_alt
Srbski mediji: Našli telefon izginulega Mateja Periša

Sicer pa je srbska policija Matejeve prijatelje, preden so se iz Beograda vrnili v Split, preizkusila na poligrafu in test so opravili. Po vrnitvi na Hrvaško razgovor z njimi opravljajo tudi tamkajšnji policisti. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas