PRVA DAMA

Vojaka vrgla oči na Melanio

Prva dama ZDA poskrbela za vznemirjenje na srečanju držav G7.
Fotografija: Medtem ko je predsednik nerodno stopal, je Melania kar zaplesala po preprogi. FOTOgrafije: Daily Mail
Odpri galerijo
Medtem ko je predsednik nerodno stopal, je Melania kar zaplesala po preprogi. FOTOgrafije: Daily Mail

BIARITTZ –  Prva dama ZDA Melania Trump žanje pozornost, kamor koli odpotuje z možem Donaldom Trumpom, predsednikom ZDA. Tudi ob nedavnem prihodu para na srečanje najrazvitejših držav na svetu G7 v Biarritzu na jugozahodu Francije je bilo tako.

Oči so zaplesale.
Oči so zaplesale.
Ko sta stopila iz letala Air Force One, katerega dizajn s svetlo modro črto po trebuhu in na kljunu je, mimogrede, spodbudila in sooblikovala njena predhodnica Jackie Kennedy, in ju je pričakala častna četica francoskih vojakov, oblečenih v tradicionalne bele srajce, se je predsednik kar malce nerodno obračal naokoli. Medtem pa je Melania v elegantni rumeni obleki z belim vzorcem znamke Calvin Klein za 600 evrov in roza čeveljcih elegantno zaplesala po preprogi.


Čeprav mora častna straža stati strumno, se francoski vojaki niso mogli zadržati, da ne bi vrgli oči na prvo damo in spremljali njenega elegantnega plesa. Vznemirjenje med vojaki so opazili tudi prisotni novinarji in fotografi in tako zabeležili še eno zmago prve dame ZDA na rdeči preprogi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije