ZASEDA TEKMECU

Trump navdušen nad nevidenimi prizori (VIDEO)

Posredovala je policija.
Fotografija: Trump je delil posnetek. FOTO: Twitter, Donald Trump
Odpri galerijo
Trump je delil posnetek. FOTO: Twitter, Donald Trump

Le še nekaj dni je do enih najpomembnejših volitev v zgodovini ZDA, napetost je zato vse večja. Demokratski kandidat Joe Biden po večini anket vodi, a se njegova prednost pred torkovimi volitvami pred aktualnim predsednikom Donaldom Trumpom topi. Oba kandidata (najstarejša v zgodovini ameriških volitev) zato pospešeno obiskujeta predvsem tiste dele, kjer naj bi bilo še veliko neodločenih volivcev, ki bi lahko tehtnico nagnili v prid enega ali drugega.
 
Preberite tudi:

Melania že pakira kovčke? Trumpu lahko pomaga le še čudež



Biden je tako obiskal sicer pregovorno rdeči Teksas (rdeča je barva republikancev, modra pa demokratov), kjer pa se predvsem v urbanih predelih v zadnjih letih volivci vse bolj naklonjeni demokratom. Tega po svoji zadnji izkušnji sicer nekdanji podpredsednik ZDA v času Baracka Obame ne bi mogel trditi. Med vožnjo iz San Antonia v Austin so namreč njegov avtobus med vožnjo dobesedno obkolili pristaši Trumpa. Videoposnetek dogajanja je na twitterju delil tudi mož Melanie Trump in zraven pripisal: Ljubim Teksas.
 
Preberite tudi:

Trump: Zdravniki napihujejo število smrtnih žrtev in za to prejemajo denar
Čestitka, da te kap: tako je Ivanki voščil oče Donald



Avtobus z oznakami Bidnove kampanje, na katerem sicer tedaj ni bilo niti Bidna niti njegove podpredsedniške kandidatke Kamale Harris, so po poročanju ameriške televizijske hiše CNN obkolili člani t. i. skupin Trump Train, ki se vozijo naokoli v svojih vozilih, okrašenih s Trumpovimi slikami, in vihrajo z zastavami zvezne države Teksas. 
 
Preberite tudi:

Pravilno je napovedal vse volitve od leta 1984, to napoveduje Trumpu (VIDEO)

Grozljiva napoved babe Vange za Trumpa, delno se je že uresničila



Nekaj deset takšnih avtomobilov, po nekaterih ocenah naj bi jih bilo blizu 100, je obkrožilo avtobus. Bidnov kamp je po incidentu odpovedal njegovo zborovanje. Prepričani so, da so hoteli Trumpovi podporniki ustaviti avtobus na avtocesti oziroma ga zriniti s ceste. Z avtobusa so zato poklicali policijo, ki je posredovala in pospremila avtobus iz okrožja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije