PREDSEDNIK

Svet ugiba: Putinovega dvojnika izdala ušesa?

Uhlji so kot prstni odtis in dva človeka ne moreta imeti enakih, pravi obveščevalec. To pa ne velja za Vladimirja Putina, ki se mu na fotografijah uhlji ves čas spreminjajo.
Fotografija: Kdo je bil prejšnji mesec v Iranu? FOTO: Sputnik Via Reuters
Odpri galerijo
Kdo je bil prejšnji mesec v Iranu? FOTO: Sputnik Via Reuters

Že dlje krožijo govorice, da je ruski predsednik Vladimir Putin zaradi vedno slabšega zdravstvenega stanja primoran uporabljati dvojnika, ki se namesto njega pojavlja na različnih uradnih dogodkih in sprejemih. Da je res tako, je prepričan tudi vodja ukrajinske obveščevalne službe Kyrylo Budanov, kot dokaz pa je priložil fotografije Putinovih ušes.

»Uhelj je kot prstni odtis, vsak človek ima drugačne. Razen Vladimirja Putina. Če primerjamo fotografije njegovih uhljev v zadnjih letih, lahko vidimo, da niso vedno enaki,« pravi Budanov, ki je opazil tudi razlike v obnašanju, navadah in gestah pravega predsednika in njegovega dvojnika.

»Če dobro pogledate, se razlikujeta tudi po višini,« dodaja obveščevalec, ki je prepričan, da je bil Putinov dvojnik na delu tudi prejšnji mesec na srečanju voditeljev Turčije, Irana in Rusije v Teheranu.

Ko je namreč ob prihodu v iransko prestolnico zapuščal letalo, se je po mnenju ukrajinskih obveščevalnih sil gibal nenavadno hitro in bil je bolj pozoren na okolico kot na predhodnih javnih dogodkih, obenem pa se je obnašal nekoliko nerodno in nesamozavestno. Vse to naj bi bil po njihovem mnenju dovolj velik dokaz, da v Iran ni priletel Putin, temveč njegov dvojnik.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije