Stoletnika vabijo tudi v slačiklube

Tom Moore je ob visokem jubileju doživel še eno presenečenje. Po koncu epidemije se mu obetajo milijonski zaslužki.
Fotografija: Rojstni dan je preživel v družbi hčerke in njene družine, obeta pa se mu še bučna zabava. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Rojstni dan je preživel v družbi hčerke in njene družine, obeta pa se mu še bučna zabava. FOTO: Reuters

Znameniti vojni veteran Tom Moore še vedno navdušuje britanske in svetovne medije, kot kaže, pa tudi lastnike nočnih klubov, ki si stoletnika srčno želijo za svojega gosta. Kot kaže, mu ponudbe iz nočnih lokalov, menda tudi slačiklubov, kar dežujejo, skupno bi z enournimi častnimi obiski lahko zaslužil več kot milijon evrov!
 

Veteran je narodni junak


Ko se bo epidemija končno poslovila in bodo naša vrata znova odprta, bo treba kar veliko napora vložiti v tržne strategije, modrujejo številni lastniki, zaskrbljeni, da divjega vrveža v svojih prostorih še dolgo ne bodo videli. Prav zato so pripravljeni, seveda tisti, ki si lahko privoščijo tako velikopotezne načrte, v klube povabiti najeminentnejše goste, tiste, ki bodo pritegnili množice in te spodbudili, da bodo zapravile kar največ denarja, premlevajo podjetniki. In kdo je najbolj priljubljena britanska osebnost ta hip, celo narodni junak?
Tom Moore je najbolj priljubljeni Britanec ta hip. FOTO: Twitter
Tom Moore je najbolj priljubljeni Britanec ta hip. FOTO: Twitter

Tom Moore, seveda, moški, ki je s svojim pohodnim podvigom na domačem vrtu pred tedni zbral krepko čez 30 milijonov in tako občutno pomagal britanskemu zdravstvu, skoraj z gotovostjo pa bi lahko trdili, da bi tudi bajne honorarje, ki bi jih zaslužil z nočnimi nastopi, namenil dobrodelnosti. Mimogrede, dobrosrčni Moore se je vpisal tudi v Guinnessovo knjigo rekordov kot posameznik z največjim humanitarnim zneskom, zbranim s pohodnim podvigom, še en rekord pa si je prislužil kot najstarejši glasbeni zvezdnik na vrhu britanske lestvice – njemu v čast so namreč posneli skladbo You'll Never Walk Alone (Nikoli ne boš hodil sam), ki je velika uspešnica zadnjega obdobja.


Pred vdovcem iz Jorkšira, ki je junaško premagal ne le sovražnika v drugi svetovni vojni, temveč tudi zlomljeni kolk in kožnega raka, so torej nadvse pestri časi, nadvse pa se veseli bučne rojstnodnevne zabave. Zaradi karantene je namreč 100. svečko lahko upihnil le v družbi hčerke, njenega moža in njunih dveh otrok, po koncu epidemije pa se mu obeta pravo žuriranje v družbi številnih britanskih zvezdnikov. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije