PRAVA PRILOŽNOST

Za srkanje koktajlov in ležanje ob bazenu ponujajo bajen zaslužek

Za marsikoga bi bila to sanjska služba.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Romolotavani, Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Romolotavani, Getty Images/istockphoto

Tukaj je vaša priložnost, da zaslužite nekaj dolarjev, saj hotels.com išče osebo, ki bo obiskala več retromotelov ob plaži po ZDA in uživala v razgledih na ocean v slogu 50. let prejšnjega stoletja. Načrt potovanja je sestavljen iz 10 najboljših retromotelov ob plaži, ki jih ponuja omenjena spletna stran, vključno s hotelom The Pearl v San Diegu v Kaliforniji in hotelom Vagabond v Miamiju na Floridi. Seznam temelji na ocenah gostov, splošnem dizajnu, vrednosti in lokaciji.

Izbranec bo opremljen z dodatki iz stare šole, vključno z zaščitnim faktorjem z dodatkom cinka, črtastimi dežniki, starinskimi sončnimi očali, hladilnikom in celo radiem AM/FM na sončno energijo za uživanje v melodijah. Delo bo obsegalo aktivnosti, kot je dokumentiranje potovanja »za prihodnje generacije« s klasičnim polaroidnim fotoaparatom.

Poklicni popotnik bo prejel štipendijo 10.000 dolarjev za kritje potnih stroškov in 5000 dolarjev plače, ki jih bo porabil za klasične prigrizke na plaži (slana karamela, zamrznjena krema, snežni korneti itd.).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije