V ZADRU

Slovenec zakuhal incident? Najel naj bi apartma in organiziral gejevske orgije

Brazilski turist je prek Bookinga rezerviral sobo, nato pa doživel hladen tuš, ko je izvedel, zakaj ga nočejo pod svojo streho.
Fotografija: Brazilec je doživel hladen tuš. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Brazilec je doživel hladen tuš. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Fabiano Vallima je načrtoval oddih v Zadru in prek platforme Booking rezerviral sobo, a je kmalu doživel šok, ki ga ni pričakoval. Lastnik mu je sporočil, da je njegova rezervacija zavrnjena, saj v hotelu ne sprejemajo gejev. To je Vallimo tako razjezilo, da je njegov odgovor objavil na spletu, kar je izzvalo val ogorčenja in zgražanja.



Na Hrvata se je pričakovano zgrnil cel kup obtožb, zato je prek hrvaških medijev zdaj vendarle pojasnil, zakaj pod svojo streho noče gostiti gejev. Nedavno naj bi apartma oddal v najem Slovencu, moškemu, za katerega se je izkazalo, da naj bi v njem organiziral homoseksualne orgije. Da je vse še huje, naj bi nato povsem razbili in uničili interier ter zbežali.

Zaradi diskriminacije so se odzvali tudi pri Booking.com in prekinili sodelovanje z lastnikom nepremičnine. V izjavi za javnost so zapisali, da ne tolerirajo nobene oblike diskriminacije. Dodali so še, da so Brazilcu pomagali najti nadomestno namestitev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije