NEVERJETNO

Račun, da te kap: poglejte, koliko so jima zaračunali za vino in sladoled v hrvaškem kampu (FOTO)

Cene na Hrvaškem so vsako sezono višje.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec

Začela se je sezona kampiranja in veliko Slovencev se med velikonočnimi prazniki odpravi na dopust k našim najbolj priljubljenim sosedom za počitnikovanje. Vsak začetek sezone je tudi za prenekaterega dopustnika majhen šok, saj se cene iz leta v leto višajo, tako kot povsod drugje. Na Facebooku je zaokrožil račun slovenskega para, ki je na dopustu v hrvaški Istri za dva deci vina in dve kepici sladoleda plačal 24,40 evra. 

Znesek za vino, za deci so jima namreč zaračunali 9,90 evra, se zdi spletnim komentatorjem bistveno previsok za restavracijo v kampu Lanterna. Restavracija ni imela cenika, zato je bil šok za goste še večji. 

Kot pa so opozorili nekateri, je šlo morebiti za napako natakarja, ki jima je namesto deci računal liter. V tem primeru bi morala za deci odšteti 0,9 evra, kar pa se zdi nekoliko poceni. 

Verjamemo, da nas boste bralci, ki ste morebiti še vedno na lokaciji, obvestili, v katerem grmu tiči zajec. Če račun ni bil zgolj napaka natakarja, so komentatorji paru že svetovali, naj se v prihodnje odpravita kam drugam, saj bi se na marsikaterem koncu sveta lahko za ta denar pošteno najedli in napili.

Račun iz restavracije v kampu Lanterna. FOTO: Zaslonski posnetek
Račun iz restavracije v kampu Lanterna. FOTO: Zaslonski posnetek

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije