MATEJ PERIŠ

Prijatelji pogrešanega Mateja naredili usodno napako

Neverjetno, kaj je povedal predsednik sindikata policije o primeru pogrešanega Mateja Periša.
Fotografija: Matej ima značilen razmik med zobmi. Že očala lahko povsem spremenijo njegov videz. FOTO: Matej Periš, Instagram
Odpri galerijo
Matej ima značilen razmik med zobmi. Že očala lahko povsem spremenijo njegov videz. FOTO: Matej Periš, Instagram

Viri v srbski policiji, ki so blizu preiskovalcem, predvidevajo, da so Matejevi prijatelji iz strahu napravili katastrofalno napako. Pravijo, da so čakali več kor 12 ur s prijavo, da pogrešajo Mateja Periša, in sicer zato, ker so uživali prepovedane substance in so želeli biti trezni ob klicu na policijo. 

Dejstvo je, da je minilo več kot 12 ur od prijave, kar je otežilo celotno iskalno akcijo, piše Kurir.

Blažo Marković, predsednik sindikata policije, meni, da se Matej ne nahaja v vodi in da je živ. Marković meni, da obstaja velika možnost, da je nekje zaprt. 

Po njegovem mnenju bi se Matejevo truplo, če bi se zares utopil, moralo že pojaviti na površju vode in bi ga tako našli.

»Primer moramo končati. Ne moremo več kot dva meseca zadrževati policije in nenehno iskati. Moje mnenje in mnenje tistih, ki pri tem primeru delajo, je, da se ne nahaja v vodi,« je dejal.

»Z avtom je odšel v neko smer ali ga nekdo zadržuje zaprtega ali je kaj drugega, to ne vem. Pojavile so se različne špekulacije o tem, da so ga videli v Nemčiji in ne vem še kje. Meni bi bilo ljubše, da bi bilo to res. Vse različice so težke za starše,« je povedal Marković.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije