POSMEH ZARADI MATERINSKE SKRBI

Škandal: predsednikova žena zaradi sinovih ocen pisala ravnateljici, štirici pa sta postali petici

»Naš najmlajši sin je star 17 let. Ni več otrok, že davno je dozorel. Če bi meni mama to naredila pri 17 letih, bi ponorel. Ampak mama je mama ...«
Fotografija: Zoran Milanović. FOTO: Luka Gerlanc, Cropix
Odpri galerijo
Zoran Milanović. FOTO: Luka Gerlanc, Cropix

Hrvaški predsednik Zoran Milanović se je ponovno znašel v nemilosti medijev, tokrat zaradi žene. Kot poročajo tamkajšnji mediji, je Sanja Musić Milanović s službenega e-naslova pisala na klasično gimnazijo, katere dijak je njen 17-letni sin, zaradi ocen. Ti sta se na koncu popravili – iz dveh štiric sta čudežno nastali lepi petici. Čeprav se to ne bi smelo početi, naj bi bili te ugodnosti deležni še nekateri drugi dijaki.

Na intervencijo svoje žene se je danes odzval predsednik Milanović, ki je dejal, da je videl, da je Sanja napisala e-sporočilo, s čimer je dvignila veliko prahu. »Naš najmlajši sin je star 17 let. Ni več otrok, že davno je dozorel. Če bi meni mama to naredila pri 17 letih, bi ponorel. Ampak mama je mama ...« Izpostavil je, da v sporočilu ni zahtevala dviga ocen, ampak je pisala o drugih stvareh. Na vprašanje, zakaj je pisala s službenega e-naslova, je odvrnil, da ima le tega. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije