PREDSEDNIŠKE VOLITVE

Poražena Kolinda v solzah prosila volivce za nenavadno dovoljenje

Zahvalila se je družini za potrpežljivost, podporo in ljubezen ter vodstvu HDZ.
Fotografija: Kolinda je priznala poraz. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Kolinda je priznala poraz. FOTO: Reuters

Kolinda Grabar-Kitarović je na sinočnjih predsedniških volitvah na Hrvaškem izgubila predsedniški boj z Zoranom Milanovićem. V na pol prazni dvorani je nagovorila razočarane privržence iz stranke HDZ, saj jih je veliko po objavi rezultatov dvorano zapustilo, piše index.hr.


V joku se je zahvalila volivcem in družini


Zdaj že nekdanja hrvaška predsednica je na govorniški oder stopila v spremljavi pesmi Doris Dragović Dajem ti srce, zemljo moja. Uvodoma se je zahvalila vsem volivcem in svoji družini.
Preberite tudi: Zoran Milanović je novi hrvaški predsednik
»Hvala vam, da ste bili v minulih letih potrpežljivi, da ste mi nudili podporo in ljubezen,« je dejala in med govorom jokala.


»Poudarjala sem naše vrednote, domovinsko vojno, branilce in njihove družine. Nocoj ne nameravam vračati z nizkimi udarci. Ta država je bila narejena s krvjo, nošena z ljubeznijo in tako naj ostane.«
Preberite tudi: Incident na volišču, moški napadel Milanovića (VIDEO)


Volivce prosila, naj ji pustijo na počitnice


Milanoviću je zaželela veliko uspeha. »Jaz bom ostala tu, tukaj sem, ostajam na Hrvaškem. Upam, da boste razumeli in da mi boste pustili, da jutri odpotujem na 10 do 15 dni dopusta. Pet let ga nisem imela.« Napovedala je še, da se bo zdaj posvetila študiju, saj mora dokončati doktorat.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije