IZGINILA NA MLJETU

Pogrešana Alma Novljan žrtev kaznivega dejanja?

Iskanje se bo končalo šele, ko bo oseba najdena ali v primeru črnega scenarija, ko je najdeno truplo oziroma posmrtni ostanki.
Fotografija: Alma Novljan. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Alma Novljan. FOTO: Facebook

MLJET – Slovenka Alma Novljan, ki je bila z možem na otoku Mljetu in je tam izginila, je še vedno pogrešana. Pri dubrovniško-neretvanski policijski upravi so nam pojasnili, da kljub intenzivnemu iskanju in kriminalističnemu preiskovanju niso prišlo do koristnih informacij, ki bi pripeljale do njene najdbe. Slovenska državljanka je pogrešana, tako policija, od 26. junija letos in ima še vedno status pogrešane osebe.

»Do zdaj zbrane informacije ne kažejo, da je šlo v konkretnem primeru za kaznivo dejanje,« so še zapisali v odgovoru.


Ni še konec


​Primer ostaja odprt, kar pomeni, da bo policija še naprej preverjala vse nove informacije v povezavi z njenim pogrešanjem. Akcija iskanja bo končana šele, ko bo oseba najdena ali v primeru črnega scenarija, ko je najdeno truplo oziroma posmrtni ostanki, so pojasnili.


Usodni razhod


​Pogrešana Alma je izginila 25. junija, ko sta z možem hodila po otoku Mljetu. Žena je odšla naprej, on pa ji je sledil. Nekje na poti je Alma izginila, zaradi česar je mož Janez prijavil pogrešanje. Stekla je obsežna iskalna akcija, ki pa je bila, žal, neuspešna (tudi vse nadaljnje niso prinesle ničesar novega). Za informacije, ki bi lahko privedle do nje, je ponujenih celo deset tisoč evrov nagrade, a za zdaj, žal, zaman.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije