ISKANJE SE NADALJUJE

Oče pogrešanega Mateja: Ni dokaza, da je moj sin šel v Savo

Pojasnil je, da čaka na nove informacije iz Srbije.
Fotografija: Matej Periš. FOTO: MUP RH
Odpri galerijo
Matej Periš. FOTO: MUP RH

Minilo je že več kot deset dni, odkar je v Beogradu skrivnostno izginil 27-letni Matej Periš iz Splita. A do tega trenutka novih podatkov, ki bi osvetlili njegovo izginotje, ni. Nekateri mediji poročajo, da naj bi odkrili, kje se je nahajal njegov telefon, ko je še deloval. Nekateri poročajo, da je to bilo v bližini Velikega vojnega otoka, drugi, da na sprehališču ob Savi.

Preberite tudi

image_alt
To je jasnovidka Sandra povedala o pogrešanem Mateju Perišu

Da ni v primeru nič novega, je za Slobodno Dalmacijo potrdil tudi njegov oče Nenad, ki je poudaril, da ni nobenega pravega dokaza, da je njegov sin šel v reko Savo. Oče pogrešanega Mateja je spregovoril tudi o mobilniku, ki ga navajajo kot enega ključnih pri odkrivanju, kaj se je zgodilo. Pravi, da po njegovih podatkih telefona niso našli, da pa so pridobili izpise klicev in sporočil in da so preiskovalci dobili določene podatke, ki bi preiskavo lahko usmerili drugam. 

Preberite še

image_alt
Oglasil se je eden od prijateljev pogrešanega Mateja Periša

»Ni dokazov, da je končal v reki, a vendar je reka poleg kraja, kjer je bil, in to je območje, ki ga ni lahko preiskati in tam se lahko skrije veliko stvari. Vem, da preverjajo tudi na kopnem in da iskanje na reki ni edino,« je povedal oče pogrešanega. 

A kot je dodal, ga policija na prepoznavo kakršnih koli stvari še ni pozvala, zato domneva, da niso še nič našli. 

V nočnem klubu ni bilo fizičnega obračuna

Matej Periš. FOTO: Mup, Osebni arhiv
Matej Periš. FOTO: Mup, Osebni arhiv
Dotaknil se je tudi domnevnega spora v nočnem klubu, kjer naj bi se Matej sprl z nekimi Zadrčani. Pravi, da so mu Matejevi prijatelji povedali, da ni bilo nič resnega, kar bi nakazovalo, da je povezano z izginotjem. Bolj naj bi šlo za besedni obračun, in kot je poudaril, za zdaj ni nobenih informacij, da bi se v klubu zgodil fizični obračun. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas