VIHAR NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Namigovanja ali resnica: se je Biden pri papežu Frančišku res ponečedil?

Za zdaj še ni dokaza za tovrstna namigovanja, a družabna omrežja pokajo od komentarjev.
Fotografija: Med obiskom v Vatikanu. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Med obiskom v Vatikanu. FOTO: Twitter

Ameriški predsednik Joe Biden je zadnje dni zvezda družabnih omrežij. A ne iz ravno najboljših razlogov. Tako se ob ključniku #poopypantsbiden uporabniki twitterja sprašujejo, ali so resnične govorice, da se mu je med obiskom Vatikana zgodila neljuba nezgoda. 

Biden se je s papežem Frančiškom v Vatikanu srečal pretekli petek. Ob tem so se pojavila namigovanja, da naj bil njegov obisk trajal nenavadno dolgo, ker naj bi se ponečedil v hlače. Ena prvih, ki je namignila na »nesrečo«, je bila konservativna strateginja Amy Tarkania, ki pravi, da se ponavadi iz takšnih stvari šalimo, a da naj bi se o tem v Rimu v resnici govorilo.

Njena objava je v hipu dobila prek 22.000 všečkov, medtem pa je ključnik #poopypantsbiden trenutno med najbolj priljubljenimi na družabnem omrežju. Kakor koli že, mnogi komentatorji so opozorili, da naj ne bi šlo za prvi tak primer: med igranjem golfa naj bi pred leti v hlače »ušlo« tudi nekdanjemu predsedniku Donaldu Trumpu.

Kot poroča spletni portal meaww.com, trenutno ni nobene fotografije niti posnetka, ki bi tovrstne govorice potrjevali, in zatrjujejo, da gre le za špekulacije. A nekateri uporabniki twitterja temu ne verjamejo in objavljajo dokaze, kot je ta, da je imel predsednik ob začetku obiska drugo obleko kot na koncu srečanja s poglavarjem Rimskokatoliške cerkve. Pa tudi TV-prenos obiska je bil menda nenadoma prekinjen ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije