Medicinski sestri dvakrat pljunil v obraz: Bojim se, da je bil okužen

Še zdaj ne razume, zakaj se ji je to pripetilo.
Fotografija: Medicinska sestra ima strašno izkušnjo. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Medicinska sestra ima strašno izkušnjo. FOTO: Facebook

V predmestju Manchestra se je prejšnji teden zgodil incident, v katerega je bila vpletena tamkajšnja medicinska sestra. Sana Shali (33) se je po 10-urni izmeni vračala domov, ko se ji je približal moški na kolesu. »Nekaj je vrgel vame, v ušesih sem imela slušalke, nato sem jih odstranila. Prosila sem ga, naj se umakne, saj se mi je preveč približal, on pa mi je pljunil v obraz. Bila sem šokirana. Rekla sem mu, da bom poklicala policijo, nato pa je še enkrat pljunil vame,« je pretresena 33-letnica povedala za Manchester Evening News.

Zdravstveno osebje na koncu z močmi

Dve mimoidoči sta nasilneža fotografirali. Ta se je ustrašil in pobegnil. »Zelo sem jima hvaležna za pomoč, ampak ne razumem, zakaj se je to zgodilo. Vznemirjena sem, ker se bojim, da je bil okužen in da imam tudi jaz koronavirus. Ne želim ga prenesti na kolege in paciente v bolnišnici. Že tako nas ni dovolj, in če še jaz zbolim ...« je še dodala medicinska sestra. Kot dodaja, se je doma trikrat stuširala, naslednje jutro pa je prejokala.

O incidentu je bila obveščena tudi policija.

V Veliki Britaniji je okuženih več kot 20 tisoč ljudi, potrdili pa so že 1.400 smrtnih primerov. Bolnišnice so polne, zdravstveno osebje pa pri koncu z močmi, še poročajo britanski mediji.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije