ISKALNA AKCIJA

Matejevo izginotje: incident, o katerem nihče ne govori

V lokalu, kjer so praznovali novo leto, naj bi prišlo do incidenta med dvema skupinama Hrvatov.
Fotografija: Moški v črni majici teka po beograjskih ulicah. FOTO: Alo!
Odpri galerijo
Moški v črni majici teka po beograjskih ulicah. FOTO: Alo!

Že šesti dan v Beogradu poteka intenzivno iskanje 27-letnega Splitčana Mateja Periša. Včeraj se je pojavilo tudi nekaj informacij, ki so sicer nepreverjene. Med drugim je za srbski Espreso spregovoril Matejev prijatelj K. F., ki je dejal, da je prišlo v klubu do incidenta med Splitčani in Zadrčani.

image_alt
Oče pogrešanega Mateja: Če je sin mrtev, bom umrl tudi jaz

»Matej in njegova ekipa so tistega popoldneva večerjali v eni od beograjskih restavracij. Videl sem fotografije s te večerje. Verjetno so takrat že bili pijani, nato pa so šli v Gotik klub. Od ljudi, ki so bili tam, vem, da je bila v klubu tudi skupina iz Zadra, ve se, da so Splitčani in Zadrčani dobri prijatelji in da so in eni in drugi v Srbiji dobrodošli.

image_alt
Oče pogrešanega Mateja: Ni na vseh posnetkih Matej

A med skupinama je prišlo do spora in mislim, da je bila vpletena tudi neka ženska. Matej in prijatelji so pili viski in on se je odločil, da bo svojo skupino pogostil še z eno. Tukaj ne vemo za točno resnico, a sem iz prve roke slišal, da so natakarji preračunavali znesek in skušali zaračunati mnogo višjo ceno. Prišlo je do prepira z natakarji, Splitčani in Zadrčani pa so menda v tem kaosu začeli kriviti drug drugega. Kdo ve, kakšne besede so se takrat izrekale in kdo je izgubil razsodnost. Ko so se v zgodbo vpletli redarji, je Matej v paniki zapustil klub. Ne vem, zakaj se to tako vztrajno skriva v medijih in policijskih krogih, je pa povsem jasno, da je bilo to sprožilnik za nadaljevanje zgodbe.«

image_alt
Na plano spet privrela skrivnostna izginotja štirih mladih Slovencev: vsi so končali tragično

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije