VESELI DECEMBER

Mamo so med branjem oblile solze: Božičku pisal, da ne želi ničesar

Mama enajstletnika iz Velike Britanije je pismo objavila na spletu. Čeprav nima veliko in tudi očeta ne vidi pogosto, Chase meni, da je njegovo življenje popolno.
Fotografija: Otroci si od Božička pogosto želijo nemogoče. FOTO: Peter Nicholls, Reuters
Odpri galerijo
Otroci si od Božička pogosto želijo nemogoče. FOTO: Peter Nicholls, Reuters

Otroške želje ne poznajo meja, še posebno pa se razbohotijo v pismih Božičku ali dedku Mrazu. Ko je mama enajstletnega Chasa Devericka videla, kaj si je pred prazniki zaželel njen edinec, pa je planila v jok. Ganjena Britanka je pismo spravila, še prej pa ga delila s sledilci na družabnem omrežju, saj ni mogla verjeti, da si njen sin, ki mu je v življenju vse prej kot postlano z rožicami, ne želi ničesar.

Neka štiriletnica je letos dobrega moža prosila za razkužilo. FOTO: Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock
Neka štiriletnica je letos dobrega moža prosila za razkužilo. FOTO: Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock

Da, ničesar. »Dragi Božiček, morda bo zvenelo čudno, a za božič si ne želim ničesar, saj je moje življenje popolno,« je zapisal osnovnošolec iz Great Barforda. Mama Amanda je ob fotografiji pisma, ki jo je delila s svetom, dodala, da ji ni jasno, od kod dečku takšna hvaležnost in optimizem, saj da je ravno lani izgubil dedka, na katerega je bil izjemno navezan, očeta, s katerim se je Amanda že pred leti razšla, vidi zelo poredko, pa tudi materialnih stvari nimata na pretek.

»Nimava dosti, a imava drug drugega. Neznansko imam rada tega mojega malega moža in ponosna sem, ko gledam, v kakšnega pozornega, ljubečega in prijetnega fanta se razvija,« je še dodala Amanda, ki je v komentarjih pod objavo prejela ogromno pohval na račun vzgoje. Mnogi so se ob tem odločili deliti tudi želje svojih otrok in sledilce več kot nasmejali.

»Moja štiriletna hči si je zaželela razkužilo za roke, ker da so njeni sošolci v vrtcu polni bacilov,« je zapisala ena od mam, druga pa je potarnala, da je bila pred letošnjim božičem v hudi stiski, saj si je njen šestletni sin zaželel brade. Na pomoč ji je priskočil mož, ki je predlagal, da mu pač kupita umetno, kar sta tudi storila, in na srečo je bil deček navdušen in menda že komaj čaka, da bo konec počitnic in si jo bo lahko nadel za v šolo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije