PLEMENITO DEJANJE

Jasna našla ovojnico s sedem tisoč evri in storila nekaj neverjetnega

Objavljeno 23. avgust 2019 20.49 | Posodobljeno 23. avgust 2019 23.13 | Piše: N. K.

Denar je vrnila lastniku.

Lastniku je vrnila denar. FOTO: Facebook
REKA – Jasna Vrhovac z Reke je našla ovojnico z denarjem in prek družbenih omrežij pozvala lastnika, naj se javi. Zapisala je še, da je bil v ovojnici poleg denarja tudi listek ter da bo pravi lastnik vedel, kaj na njem piše in kakšna je količina denarja. Presrečni lastnik se je kmalu oglasil in dobil vrnjen denar.

Kot se je izkazalo, je sin očetu prek prijatelja iz Nemčije poslal denar, da poplača dolgove in račune, saj bi mu v nasprotnem primeru lahko zasegli hišo.

To je zahtevala v zameno

Gospod je Jasni v zahvalo za poštenost želel podariti tisoč evrov, a je Hrvatica to velikodušno ponudbo zavrnila. Dejala mu je, da lahko v zameno ponudi brezplačno dvotedensko bivanje v njegovem apartmaju na Krku, in sicer družini, ki si tega sicer ne more privoščiti.

»Strinjala sva se, da bo naslednje leto sprejel goste, katerih otroci še nikdar niso videli morja. Obljubil mi je, da bo, ko odplača večino dolga, vsako leto ponudil brezplačno bivanje revnejšim družinam. To me je izredno razveselilo. Zdaj lahko mirno spim. Sinoči nisem zatisnila očesa,« je po poročanju Kurirja še dejala Jasna.

image
Ovojnica z denarjem. FOTO: Facebook
Deli s prijatelji