Ivanka bi Melanio skoraj izrinila iz Bele hiše

V ZDA je izšla nova knjiga, ki razkriva družinski spor med Melanio in Ivanko Trump.
Fotografija: Ivanka in Melania Trump se ne razumeta najbolje. FOTO: Joshua Roberts, Reuters
Odpri galerijo
Ivanka in Melania Trump se ne razumeta najbolje. FOTO: Joshua Roberts, Reuters

Da se žena in hčer Donalda Trumpa iz prvega zakona ne razumeta najbolje, je že znano že nekaj časa. Nova knjiga o ozadjih družine ameriškega predsednika pa razkriva tudi, da je Ivanka želela Melanii ukrasti njen del Bele hiše.

Medtem ko se je Melanija vso predsedniško kampanjo držala precej v ozadju, je njena pastorka prevzela zelo vidno vlogo in redno nastopala z očetom v lovu na predsedniški mandat. In ko se po zmagi Melania še kar nekaj časa ni preselila v Washington in se zadrževala v New Yorku, kjer je menda z odvetniki usklajevala predporočno pogodbo, se je Ivanka že udomačila v Beli hišo in v mačehini odsotnosti zasedla vzhodni del, sicer rezerviran za prvo damo.

Tako je menda želela pisarno prve dame preimenovati v pisarno »prve družine«. Melania, ki je naposled s sinom, le prišla za možem, se je naposled temu uprla in zaukazala drugače. Ivanka je odtlej nastanjena v zahodnem delu rezidence,kot svetovalka pa je pogosto še vedno pomemben del Trumpove ekipe.

To sicer razkriva izsek iz knjige Mary Jordan o še nepovedani zgodbi Melanie Trump (The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump). V njej naj bi bralci izvedeli tudi, kako zelo je Donalda presenetila zmaga nad Hillary Clinton leta 2016. Predhodno naj bi si namreč že organiziral potovanje na Škotsko, kamor bi se umaknil od trušča po porazu, da mu ne bi bilo gledati, kako Hillary uživa v svoji zmagi.

Bela hiša je sicer vse navedbe že zanikala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije