SPOR?

Ivana namesto Melanie

Razglasila se je za prvo damo. 
Fotografija: Ivana Trump FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ivana Trump FOTO: Guliver/Getty Images

Prva soproga Donalda Trumpa Ivana Trump se je v intervjuju za televizijo ABC, kjer je promovirala svojo knjigo Raising Trump, pošalila, da je v bistvu ona prva dama, kar je sprožilo odziv prve dame Melanie Trump preko njenega urada s sporočilom, da gre za iskanje pozornosti in hrup.

Ivana Trump, ki je češkega porekla, je napisala knjigo, v kateri je opisala, kako je bilo vzgajati tri otroke sedanjega predsednika ZDA, to je Donalda mlajšega, Erica in Ivanko, zato ima knjiga tudi ustrezen naslov Raising Trump, kar bi v prevodu pomenilo »Vzgajati Trumpa«.

Ima neposrednen telefon od Bele hiše

Za televizijo ABC je dejala, da ima neposredno telefonsko številko do Bele hiše, vendar pa noče klicati, ker je tam Melania in ne želi povzročati ljubosumja. »V bistvu sem Trumpova prva žena. Sem prva dama,« se je pošalila.

Melania hitro reagirala

Iz urada sedanje Trumpove soproge slovenskega porekla Melanie Trump je prišlo sporočilo, da je prva dama ZDA naredila iz Bele hiše dom za sina Barrona in predsednika in rada živi v Washingtonu ter je počaščena zaradi vloge prve dame ZDA. »Svoj naslov in vlogo namerava uporabiti za pomoč otrokom in ne za prodajo knjig,« se glasi sporočilo.

»Ta izjava nekdanje soproge nima nobene osnove in je na žalost le iskanje pozornosti ter koristoljuben hrup,« je še priletelo iz Bele hiše. Ni jasno, ali se Trump zaveda besednega dvoboja med bivšo in sedanjo, ker se glede tega ni oglasil prek Twitterja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije