NEVERJETNO

Incident na hrvaškem otoku: nanju so se spravili na plaži (VIDEO)

Novinarka je celotno dogajanje posnela.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto

Na hrvaškem otoku Drvenik Veli je v sredo prišlo do prepira med dvema kopalkama in moškim ter njegovimi gosti iz Češke, poroča Jutarnji list. Moški in češka turistka so trdili, da je plaža njegova last, od dveh kopalk, ki sta prišli na plažo, pa so zahtevali, da plažo zapustijo. Ena od kopalk je bila splitska pisateljica in novinarka Tonka Alujević, ki je moškemu hotela pojasniti, da lahko plažo uporabljajo prav vsi, saj ta ne more biti zasebna last. Šest metrov obmorskega pasu namreč predstavlja javno dobro in si ga ne more lastiti nihče.

»Dame, dame, kako ste prišle na plažo? Peš?« jih je vprašal po mobitelu, ko pa mu je novinarka zagrozila, da bo končal v medijih, se je nanjo usul plaz žaljivk in kletvic. »No, daj, daj me v medije, daj, daj me! Najprej pa pojdite v kataster in preverite, ali je to moja zasebna plaža. /.../. Spravi se z moje plaže, je*** ti ma***! Dajte me v medije! Dajte me v medije!« je vpil.

Posredovati je morala celo policija, ki je z gliserjem prispela s Šolte. »Zakaj? Zaradi dveh žensk, ki sta noge namakali v morje,« se je jezila novinarka. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas