UPORABLJA CILJNO TERAPIJO

Zdravstveno stanje Putina naj bi bilo resno: se je rak razširil?

Ruski zgodovinar in politični analitik trdi, da je zdravstveno stanje Putina obupno.
Fotografija: Vladimir Putin. FOTO: Sputnik Via Reuters
Odpri galerijo
Vladimir Putin. FOTO: Sputnik Via Reuters

Ruski zgodovinar Valerij Solovej je za ukrajinske medije dejal, da Putin uporablja najnaprednejše načine zdravljenja in ciljno terapijo, ki je Rusija ne more zagotoviti, in da ga zahodna medicina ohranja pri življenju. Dodal je, da je Putinu videti konec, tudi po mnenju zdravnikov, ki so mu predpisali terapijo. Trdi, da ima Putin raka na debelem črevesu in da se je razširil. Pojavile so se tudi informacije, da so zdravila, ki jih je uporabljal, povzročila pojav zgodnjih simptomov parkinsonove bolezni. »Strategijo in taktiko zdravljenja so določili neruski zdravniki. Ti zdravniki so ga februarja 2020 operirali, potem ko so mu odkrili raka na debelem črevesu.«

image_alt
Je Putin resno bolan? Govor prekinjal z nenehnim kašljanjem in opravičevanjem

image_alt
Putin išče zaveznika? Oglasil se je pri Lukašenku, ob tem vojaške vaje (FOTO)

Ta špekulacija o zdravstvenem stanju Putina je prišla na dan, ko se je Putin srečal z beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom na neformalnem vrhu voditeljev Skupnosti neodvisnih držav (CIS) v Državnem ruskem muzeju v Sankt Peterburgu. Putin je bil takrat videti bled, saj naj bi zbolel za gripo. Nekateri ljudje, ki so ga videli, trdijo, da je bil videti bolj bolan kot sploh kdaj prej.

Solovej je dejal, da na nadaljevanje konflikta v Ukrajini vplivata Putinovo zdravstveno stanje in terapija, ki jo prejema. Solovej je sicer nekdanji profesor na Moskovskem inštitutu za mednarodne odnose, poroča Mondo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije