MULTIMILIJONARJA

FOTO: Razkrivamo, kdo je zadel megadobitek na novoletni loteriji

Znaša skoraj 128 milijonov evrov.
Fotografija: Zakonca Connolly. FOTO: The National Lottery
Odpri galerijo
Zakonca Connolly. FOTO: The National Lottery

Nekateri imajo res srečo. To zagotovo velja za zakonca, ki sta si novo leto polepšala z glavno nagrado na nacionalni loteriji na Otoku. Njun račun bo po novem polnejši za skoraj 128 milijonov evrov.

Patrick Connolly iz Severne Irske je kupil srečko prek spleta. Njegove številke na lističu so bile 1, 8, 11, 25 in 28 ter dodatni 4 in 6, za katere je upal, da bodo srečne. 1. januarja je sledil žreb. Patrick je pregledal številke, izžrebane številke preveril še na več drugih spletnih straneh in ugotovil, da je glavni dobitek njun. V tistem trenutku se je obrnil k Frances, s katero sta poročena že 30 let, in ji dejal: »Želiš slišati dobro novico?«

Parček je bil osupel, a krikov veselja ni bilo. Mirno sta si skuhala čaj in se objela. Dejala sta, da sploh nista vedela, kako se odzvati na to, da pa tisto noč nista zatisnila očesa. Naslednji dan sta dobila še uradno potrditev, da je njun listič dobiten.

Connollyjeva sta zdaj bogatejša od marsikaterega zvezdnika. Nekdanji član benda One Direction Harry Styles naj bi bil težek prek 50 milijonov evrov, glasbenik Ed Sheeran pa naj bi imel v mošnjičku prek 80 milijonov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije