POLICIJSKA AKCIJA

Filmska aretacija Slovenke v Zagrebu: zasegli večjo količino drog in orožja

V Zagrebu so aretirali Slovenko in državljana BiH.
Fotografija: Zagrebška policija je aretirala Slovenko. FOTO: Arhiv
Odpri galerijo
Zagrebška policija je aretirala Slovenko. FOTO: Arhiv

ZAGREB – Zagrebška policija je v četrtek aretirala Slovenko in državljana BiH zaradi posedovanja večje količine orožja in preprodaje kokaina in droge MDMA, s čimer naj bi zaslužila najmanj 110.000 kun (skoraj 15.000 evrov). Droge sta preprodajala v najetem stanovanju v zagrebški četrti Špansko. Policija ju je aretirala po prejetju informacije, da v svojem stanovanju preprodajata droge, so danes sporočili s hrvaškega notranjega ministrstva.

Slovenka je imela ob aretaciji pri sebi dva grama kokaina. Ob vstopu v stanovanje so policisti našli tri pištole z naboji, pet paketov MDMA in vrečke različnih velikosti, na katerih so bili ostanki drog. Nekatere vrečke so bile oprane z detergentom, da bi bili sprani ostanke drog. V stanovanju so našli tudi skupno 113.000 kun v gotovini od preprodaje.

Policija sumi, da sta Slovenka in državljan BiH nezakonito pridobila več strelnega orožja in da sta kupovala drogo za nadaljnjo preprodajo. Orožje in prepovedane snovi sta skrivala v stanovanju, kjer sta živela neprijavljeno. Trenutno sta v priporu, policija pa je poročilo o preiskavi predala pristojnemu tožilstvu.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije